2016. szeptember 13., kedd

Lala KisLackónak



anya ölében
Ne haragudj, hogy csak most írok..már annyiszor elkezdtem, de aztán valahol mindig elakadtam. Meg gondoltam, legyen ez csak a kettőnk dolga. De ma valahogy mégis úgy érzem, hogy nem maradhatok örökre néma, beszélnem kell Hozzád.
Hat éve már, hogy nem vagy köztünk. Még most is fáj a hiányod. Talán már nem minden nap, de gyakran eszembe jutsz.. minden alkalommal összeszorul a szívem, amikor valaki Rád emlékeztet, vagy ha látok egy hasonló kinézetű apukát, aki épp a kisfiát sétáltatja, és arra gondolok, bárcsak Te lehetnél…vagy amikor látom a fájdalmat édesapád és nagymamád szemében…
Még ma is hallom a hangodat, amikor utoljára telefonon beszéltünk: „Szia Szívem!..” nem akarom, hogy ez a hang megkopjon a fülemben, kapaszkodok belé, hogy legalább ennyi maradjon meg még belőled itt velem.
Közben tudom, hogy Te nem hagynád, hogy itt szomorkodjunk. Emlékszem, az utolsó találkozásunkor is mit össze bohódzkodtunk. Milyen jó, hogy még egy pár fotó is készült akkor!! (Itt épp a családi fotóalbumot lapozgatod)

Anya (Neked csak „kereszt”) mesélte, hogy egy nap találkozod anyukáddal a piacon. Akkor Ica azt mondta, hogy Te előre mentél előkészíteni neki a helyet. Nem gondoltuk volna, hogy nem sokkal két hétre rá el is jön ez a pillanat. Azóta, (illetve ahogy ez a fotó előkerült) csak ez a kép villan be Rólatok. Azt hiszem, azóta is valahogy így lehettek és így együtt vigyáztok ránk.




a családi albummal